Hem de respondre als atacs: properes mobilitzacions en Alacant

Ja que, tant la conquesta com la defensa de tot tipus de dret sempre respon a un procés d’acumulació de forces, les persones i organitzacions que ens vam comprometre amb la convocatòria del 29-S sabem que, amb l’èxit de mobilització d’aquell dia, només vam donar el primer pas d’un llarg i difícil camí que ens queda transitar units fins a recuperar la totalitat de drets que ens han estat negats amb les polítiques d’ajustament.

Ens enfrontem a una patronal i a un govern que, a les ordres de la Unió Europea i d’institucions financeres internacionals com el Fons Monetari Internacional, estan disposats a fer-nos pagar als qui vivim del nostre treball, la crisi del seu sistema econòmic. Per això, és necessari que perseverem en la lluita per atombar el decret de retallades socials, la reforma laboral, l’atac a la negociació col·lectiva i la retallada de les pensions i la seua privatització. Tots estem afectats per aquestes mesures, ningú no està lliure de la seua usura i de la seua voluntat inequívoca de seguir estrenyent les rosques fins a fer-nos anar a treballar amb les cadenes posades; ningú per si mateix és capaç de trobar una eixida favorable a aquesta situació. L’única eixida és col·lectiva i basada en la unitat i la lluita d’una classe treballadora conscient i disposada a trobar les vies de superació d’aquest camí que ens retorna moltes dècades arrere.Per nosaltres i pel futur de les generacions futures, seguirem organitzats i mobilitzant-nos fins a llençar enrere una Reforma laboral que ja aplica amb ferotgia la patronal, acomiadant massivament amb només 20 dies d’indemnització (el FOGASA preveu 127.000 nous acomiadaments per aquest sistema en un any) i rebaixant els salaris. No, no estem disposats a seguir perdent més drets; amb més de 4.000.000 de desocupats, un 40% de joves en atur, més de 1.200.000 famílies amb tots els seus membres en atur i un 25% d’atur en la província d’Alacant, ja és hora de dir alt i clar que fins a ací hem arribat. Que siguen ells, els poderosos: la banca, les elèctriques, les grans fortunes… qui paguen la seua crisi. Tenim dues opcions, callar i seguir sent objectes sense capacitat d’intervenir i regir el nostre destí, o dir JA BASTA! i posar-nos en la defensa activa dels nostres drets, construint un futur millor en el qual les persones i no el benefici siguem el centre de les decisions econòmiques, socials i polítiques. No estem sols: ja són milions els treballadors i treballadores europees que ens acompanyen en aquesta marxa per la nostra dignitat.

PROPERES ACTIVITATS:

  • Dissabte 11 de desembre: 2a MARXA PER LA DIGNITAT. 10:00h, Eixida des del Mercadet del c/ Teulada.
  • Dissabte 18 de desembre: MANIFESTACIÓ.

PLATAFORMA DE LLUITA CONTRA LES RETALLADES: Americamanta, Asamblea de trabajadores por la Huelga General, Asociación de Solidaridad con Cuba “Miguel Hernández”, Assemblea d’Estudiants de la UA, CGT, Colectivo Intercultural Virgen del Remedio, Colectivos de Jóvenes Comunistas, CCOO, Ecologistes en Acció, Entrepobles, Esquerra Anticapitalista, Endavant, Esquerra Unida, Ferine, Grupo Gades, Intersindical Valenciana, Maulets, Pacha Mama, PCE (m-l), PCPV, PCPE, Plataforma contra la pobreza, Plataforma de Ciudadanos por la República, Plat. en Defensa de Nuestra América, Plat. En defensa de los servicios públicos de Salud Mental, Vecinos por Alicante.

Anuncios

Acerca de RPS Alacant

Blog de REPUBLICANOS (RPS) Alacant. Noticias, comunicados, propuestas, convocatorias y reflexiones desde el republicanismo de izquierdas. Por el Frente Popular para la ruptura con el régimen monárquico.
Esta entrada fue publicada en Convocatòries / Convocatorias, Laboral / Economía y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s