Dimarts 27 [ELX]: Concentració per l’educació pública, per la llibertat d’expressió

El proper dimarts, 27 de novembre, a les 19 hores en el CEIP Candalix es farà un Consell Escolar Municipal, al qual presentarem les següents resolucions:

– Felicitació als dos companys denunciats per l’inspector José Miguel Payá, qui ha retirat la denúncia per no tindre força legal i conseqüentment s’ha arxivat el cas.

– Resolució sobre els atacs a la llibertat d’expressió que patim en el centres educatius d’Elx per part dels responsables educatius  i dos inspectors posats a dit.

– Denúncia de totes les actuacions educatives pendents, des de fa anys, que són competència de la Conselleria (construcció, remodelació i ampliació de centres, construcció de menjadors escolars, retirada de barracons, calefaccions…).

– Denúncia de la situació dels becaris d’Anglés.

– Resolució sobre les conseqüències de les retallades i augment de ràtios sobre l’alumnat, i en concret sobre els xiquets i xiquetes de 3 anys.

– Denúncia del desgabell produït en la formació del professorat per tancar CEFIRES, com ara el d’Elx.

Per denunciar i exigir la solució de tots aquest temes, la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic del Baix Vinalopó us convoca a la concentració que farem en el CEIP Candalix dimarts, 27 de novembre, a les 18h.

Hem de portar l’uniforme radical: samarreta negra, enganxines, caretes per la llibertat d’expressió i pancartes que ja tingueu fetes.

DONEU LA MÀXIMA DIFUSIÓ A AQUESTA CONVOCATÒRIA

US ESPEREM A TOTES I TOTS, HEM D’ESTAR-HI!!!

PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC DEL BAIX VINALOPÓ

Acerca de RPS Alacant

Blog de REPUBLICANOS (RPS) Alacant. Noticias, comunicados, propuestas, convocatorias y reflexiones desde el republicanismo de izquierdas. Por el Frente Popular para la ruptura con el régimen monárquico.
Esta entrada fue publicada en Convocatòries / Convocatorias, Serveis públics / Servicios públicos. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s