Diumenge 28: Marxa en homenatge als afusellats pel feixisme a Elx

cementeri ElxConvoca: Memòria i Justícia d’Elx i Comarca

Els Republicans recolzarem, un any més, aquesta convocatòria per les víctimes del franquisme i convoquem a totes les persones d’esquerres a aquest homenatge per a què no se’n perda la memòria

El proper diumenge dia 28, a les 10.30 hores, ens reunirem, como ja es habitual des de fa un llustre, a les portes del Palau d’Altamira per a dirigir-nos fins la fossa comuna, al Cementiri Vell d’Elx, on, al 1939, foren assassinades desenes de joves per les tropes franquistes d’ocupació, i realitzarem una ofrena floral a la seua memòria.

El seu delicte: ser sindicalistes, afiliats a organitzacions d’esquerres (PCE, PSOE, CNT…). Des de las portes del Palau d’Altamira (on foren empresonats) fins el Cementeri, recorrerem el mateix itinerari dels camions de la mort que conduïren al suplici aquells desafortunats joves.

Confiem en la vostra assistència.

Memòria i Justícia d’Elx i Comarca

Acerca de RPS Alacant

Blog de REPUBLICANOS (RPS) Alacant. Noticias, comunicados, propuestas, convocatorias y reflexiones desde el republicanismo de izquierdas. Por el Frente Popular para la ruptura con el régimen monárquico.
Esta entrada fue publicada en Convocatòries / Convocatorias, Memòria Històrica / Memoria Histórica. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario